Specialisaties

Binnen ons team zijn wij breed gespecialiseerd naast de gangbare logopedische problematiek. Dit maakt dat u voor specifieke zorg bij ons terecht kan. Specifieke zorg kunnen bieden betekent voor ons; ervaren zijn en handelen aan de hand van de nieuwste inzichten.

Specialisaties

Wij willen het beste uit jou halen op de meest effectieve manier. Prettig contact en een goede samenwerking staan bij ons voorop.

Specificieke logopedische zorg op maat
met onze specialisaties

Wij vinden het belangrijk om up-to-date te blijven en volgen daardoor ook veel bij- en nascholing. Je kunt van ons verwachten dat we je zien, horen en centraal zetten.

Adem- en ontspanningstherapie

Ademen is het eerste wat we doen als we ter wereld komen en het laatste wat we doen als we de wereld verlaten. Jouw adem en stem zijn met elkaar verbonden. Zonder een goede ademhaling is er geen heldere stemgeving ….

Zit jij of je kind regelmatig met je mond open tijdens het televisiekijken? Komt tijdens het spreken of eten en drinken je tong tussen je tanden door of uit je mond? Staan je tanden scheef of zit er ruimte tussen? 

Waarom komt een kind niet tot leren? Waar komt dat gedrag vandaan? Waarom weigert mijn kind het eten? Hoe kan het dat hij me niet hoort terwijl zijn gehoor goed is? Via de zintuigen wordt de informatie opgenomen.

(PROMPT’s for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets) is een effectieve techniek die kinderen met articulatieproblemen op een efficiente en leuke manier kan helpen bij spraakproblemen.

Eten is één van de meest complexe vaardigheden die kinderen moeten leren. Het is dan ook niet gek dat ouders hier vaak mee worstelen. Iedere ouder wil immers dat zijn/ haar kind goed en gezond eet en groeit. 

Contact opnemen

Neem telefonisch contact (0512 365 307) op of
vraag een afsprak aan via onderstaand formulier.