Hanen ouderprogramma

Praten doe je met z’n tweeën

Praten doe je met z’n tweeën. Het Hanen ouderprogramma voor ouders is een gericht programma voor groepen ouders en/of verzorgers van jonge kinderen met een vertraagde taalontwikkeling of taalontwikkelingsstoornis (TOS).

Praten doe je met z’n tweeën is gebaseerd op jarenlang onderzoek dat het belang van vroege interventie en de rol van ouders/ verzorgers hierin aantoont. Ouders/ verzorgers leren hoe dagelijkse situaties gecreëerd en benut kunnen worden om de communicatieve ontwikkeling en de taalverwerving van hun kind te stimuleren.

Hanen Ouderprogramma cursus
Allegonda Prins Logopedist

Maak kennis met Allegonda

Je wilt als ouders echt kunnen communiceren met je kind ook als hij of zij bijna geen woorden spreekt. Tijdens de cursus die ik geef leren ouders op een ongedwongen manier de communicatie en taalontwikkeling van hun kind te stimuleren in alledaagse situaties. Dit is ontzettend waardevol en bovendien erg leuk.

Over de cursus

Vooraf aan het Hanen Ouderprogramma organiseren wij een informatiebijeenkomst. Dit is een vrijblijvende bijeenkomst waarin wij alles vertellen over het programma. Nadien kan er besloten worden of dit programma bij jullie en/of jullie kind past.

Het programma duurt 3 maanden en wordt gegeven door onze Hanen gecertificeerd logopedist.  In dit tijdsbestek vinden er 7 groepsbijeenkomsten en 4 individuele afspraken plaats.
Tijdens de huisbezoeken brengen we de theorie uit de bijeenkomsten in de praktijk. Na het volgen van het cursusprogramma zul je merken dat je kind je beter begrijpt en dat je kind meer communiceert; met zinnen, woorden, gebaren of klanken. Dit hangt af van de communicatieve ontwikkelingsfase waarin jullie kind zich bevindt.

Hanen Ouderprogramma cursus Praten doe je met z’n tweeën

Neem contact op

Neem telefonisch contact
(0512 365 307) op of
vraag een afspraak aan.

Meer logopedie

Adem

Meer info →

Stem

Meer info →

Gehoor

Meer info →

Spraak

Meer info →

Lezen

Meer info →

Taal

Meer info →

Eten & drinken

Meer info →

Preverbaal

Meer info →

Contact opnemen

Neem telefonisch contact (0512 365 307) op of
vraag een afsprak aan via onderstaand formulier.