Ons team

Wij willen het beste uit jou halen op de meest effectieve manier. Prettig contact en een goede samenwerking staan bij ons voorop. Samen bereiken we jouw hoogst haalbare doel. Hierin staan wij, een enthousiast en gespecialiseerd team, voor jou klaar.

Kennismaken

Wij zijn Allegonda, Jannie, Lise-Marije en Anne-Freerkje. Samen vormen wij het team van Logopediepraktijk Prins.

Wij vinden het belangrijk om goede behandelingen te geven die afgestemd zijn op jouw hulpvraag. Om zorg op maat te kunnen waarborgen besteden wij veel tijd aan onze ontwikkeling. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisaties waarin we ons blijven bijscholen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij kundig en professioneel ondersteuning bieden bij uiteenlopende problemen. Door middel van de vele cursussen en nascholingen die wij volgen, behandelen wij volgens de nieuwste inzichten en de hoogste kwaliteitseisen.

Allegonda Prins Logopedist

Allegonda Prins

Logopedist
OMFT behandelaar
Hanen Therapeut
Preverbaal logopedist
Schisis-therapeut
S.I. therapeut
Consulent en docent Leespraat
Praktijkhoudster

Na het volgen van de studies Logopedie en Taalwetenschappen ben ik inmiddels meer dan 15 jaar geleden aan het werk gegaan als logopedist.  Een fantastisch vak waar ik nog elke dag ontzettend veel voldoening en plezier uithaal. Samen met alle betrokkenen, ieder van jullie verder helpen in de ontwikkeling en hierbij de hulpvraag beantwoorden is mijn streven.

Plezier, motivatie en succeservaringen staan hierbij voorop. De afgelopen jaren heb ik veel opleidingen en scholingen mogen volgen om mijn kennis up to date te houden maar ook om mij op verschillende gebieden binnen en buiten de logopedie te specialiseren:

Als preverbaal logopedist begeleid ik baby’s en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen, maar ook met de beginnende communicatie. Natuurlijk is het begeleiden van ouders/ verzorgers hierin zeer belangrijk.

Als aanvulling organiseer ik voor ouders/verzorgers/ betrokkenen het ‘Hanen Ouderprogramma, Praten doe je met z’n tweeën’.

Samen met Harmien Scheepstra geef ik de mini cursus Nederlands met Gebaren (NMG). Als therapeut Sensorische informatie verwerking begeleid ik baby’s, kinderen, volwassenen en betrokken bij problemen op het gebied van prikkelverwerking.  Als schisis-logopedist zie ik binnen onze praktijk kinderen en volwassenen die zijn geboren met een schisis. Ook heb ik veel affiniteit met kinderen en volwassenen met het Syndroom van Down of bij kinderen waarbij de ontwikkeling net even iets anders verloopt. Als docent en consulent Leespraat heb ik veel scholen en ouders mogen begeleiden. De workshop Leespraat geef ik momenteel niet, maar hoop ik in de toekomst zeker weer te gaan geven.

Dit was nog maar een topje van de ijsberg, logopedie is zoveel meer. Om je als logopedist overal in te specialiseren en goed te worden is bijna onmogelijk. Ik ben daarom erg blij dat Logopediepraktijk Prins die ik meer dan 10 jaar geleden begon in Harkema, nu een breed gespecialiseerde praktijk is waarbij mijn collega’s Jannie, Lise- Marije en Anne- Freerkje ieder een eigen uniek stukje invullen.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten.

Anne Freerkje de Vries Logopedist

Anne Freerkje de Vries

Logopedist 
OMFT behandelaar

Voordat ik afstudeerde, heb ik bij Logopedie Prins stage gelopen. Na het afronden van mijn stage werd het al snel duidelijk dat ik hier ook zou gaan werken. Inmiddels ben ik sinds juni 2022 werkzaam als allround logopedist op deze fijne werkplek.

Als je met kinderen werkt is er geen dag hetzelfde. De afwisseling in problematiek en de puzzels die de ingewikkelde casussen met zich meebrengen maken mijn werk leuk. Ik hou van de uitdaging en het uitpluizen van de problemen. Wat is er aan de hand en hoe moet ik dit aanpakken? Daarnaast geeft het me voldoening om nauw met kinderen en hun omgeving samen te werken en een band op te bouwen.

Momenteel ben ik gespecialiseerd in OMFT en in articulatieproblemen bij jonge kinderen. Mijn ambities liggen dan ook bij de jonge kinderen en ik kijk er naar uit mij verder te specialiseren. Recent heb ik de cursus PROMPT gevolgd. Ik ben erg leergierig om meer over de problemen van deze doelgroep te weten te komen, zodat ik elke puzzel kan oplossen.

Jannie Postma dyslexietherapeut

Jannie Postma

Logopedist 
OMFT behandelaar
Lees, spelling- en dyslexietherapeut

Toen ik afstudeerde in 2015 heb ik werkervaring opgedaan in de vrije vestiging in Amsterdam. Daarnaast werkte ik ook bij Logopedie Prins. Vervolgens ben ik in 2019 afgestudeerd van de Master Dyslexie (EN). Ik ben terug verhuisd naar Friesland en ben volledig aan de slag gegaan bij Logopedie Prins. Ik ben mij gaan specialiseren in dyslexie, lees- en spellingproblematiek, stotteren en afwijkend mondgedrag OMFT. Hier ligt dan ook mijn hart. Wanneer ik jou kan ondersteunen om het beste uit jezelf te halen, dan word ik meest gelukkig. 

Als allround logopedist heb ik ervaring met uiteenlopende logopedische problematiek. Zowel bij jong, oud en alle leeftijd en daar tussenin. Heel divers. Geen week, geen dag, zelfs geen uur is hetzelfde. Dat is nou juist wat mijn werkdag zo leuk en uitdagend maakt.

Ik vind het belangrijk dat cliënten zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Daarnaast staan de woorden plezier, humor, aandacht en eerlijkheid bij mij centraal. Samen lachen, plezier hebben en leren. Jou laten stralen en het hoogste haalbare resultaat behalen. Dat is toch het mooiste wat er is?!

Lise-Marije van Vliet

Logopedist
OMFT behandelaar
Adem- en Ontspanningstherapeut i.o.

Ik ben de vrouw van Jetze, trotse moeder van Lenne en werk sinds juni 2020 als logopedist bij Logopedie Prins.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen. Daarna ben ik mijn loopbaan begonnen in de stad en heb ik in Groningen, Haren en Assen mijn eerste werkervaring op gedaan. Toen ik bij Logopediepraktijk Prins aan de slag mocht, werd ik gelijk gestimuleerd om mijn specialisatie meer uit te werken, namelijk adem en stem.

Momenteel ben ik bezig met mijn studie tot adem- en ontspanningstherapeut en pas ik de behandeling al volop toe binnen de praktijk. Ook het gebruik van zang en muziek binnen mijn behandeling vind ik erg belangrijk om toe te passen.
Ik voel enorme passie voor mijn werk en vind het belangrijk dat elke cliënt hier met een glimlach uit de behandelkamer loopt.
Plezier is een factor die het leren zoveel leuker maakt bij kinderen. Dat is voor mij belangrijk. Met volwassenen is vertrouwen en een fijne sfeer de juiste basis voor het inrichten van de stem/adem of ontspanningstherapie.

Samen met de cliënt werken naar een doel geeft verbondenheid en motivatie voor beide partijen. Dat is waar ik het allemaal voor doe.

contact-logopedie-prins Team

Vacature(s)

Logopedist voor 1-3 dagen per week

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Bekijk vacature →

Logopedist fulltime

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Bekijk vacature →